A Subaru Justy 1.3 4Wd: A Legfrissebb Technológia A Kompakt Autókban

Subaru Justy
Subaru Justy from platesmania.com

A Subaru Justy 1.3 4WD egy kompakt autó, amelyet a Subaru Motors által gyártott, a japán autógyártó óriás. A Subaru Justy 1.3 4WD egy kompakt autó, amelyben a legfrissebb technológia található. A Subaru Justy 1.3 4WD különösen népszerű a kisebb városokban, mivel kompakt méretei és könnyű vezethetősége miatt könnyen parkolható és kezelhető.

A Subaru Justy 1.3 4WD jellemzői

A Subaru Justy 1.3 4WD egy 4 hengeres motorral szerelt kompakt kocsi, amely jelenleg 1250 köbcenti teljesítményt ad. A motorhoz egy 5 sebességes manuális váltó van kapcsolva, amelynek segítségével a kocsi nagyobb sebességre képes felgyorsulni. Az autó további jellemzői közé tartozik a 4 kerék-meghajtás, amely nagyobb stabilitást biztosít a kanyarokban. A Subaru Justy 1.3 4WD-nél továbbá légrugós felfüggesztéssel rendelkezik, amely komfortosabb vezetést biztosít. A Subaru Justy 1.3 4WD-nél továbbá szabványos ABS és EBD fékrendszer is megtalálható, amely nagyobb biztonságot biztosít az autó vezetőjének.

A Subaru Justy 1.3 4WD teljesítménye

A Subaru Justy 1.3 4WD-nél elérhető a legmagasabb teljesítmény. A 1250 köbcenti motor a legmagasabb teljesítményt biztosítja a kompakt autók között, a motor teljesítménye 83 lóerő. A motor a kompakt autók között a legmagasabb teljesítményt biztosítja, amely lehetővé teszi az autó számára, hogy gyorsan gyorsuljon és könnyedén közlekedjen a városi utakon. A motor nagy teljesítménye miatt a Subaru Justy 1.3 4WD nagyobb számú utasokat is képes szállítani, mivel a kompakt autók között a legnagyobb számú utast tud szállítani.

A Subaru Justy 1.3 4WD megbízhatósága

A Subaru Justy 1.3 4WD-nél elérhető a legmagasabb megbízhatóság. A motor kiváló minőségű alkatrészekből készült, így a motor különösen megbízható és hosszú élettartamot biztosít. A Subaru Justy 1.3 4WD-nél továbbá a fékrendszer is kiváló minőségű, így biztosítva az autó vezetőjének a biztonságos vezetést. A Subaru Justy 1.3 4WD-nél továbbá a karosszéria is kiváló minőségű, így rendkívül ellenálló és tartós. Így a Subaru Justy 1.3 4WD-nek rendkívül magas a megbízhatósága, és hosszú élettartamot biztosít a tulajdonosok számára.

A Subaru Justy 1.3 4WD ára

A Subaru Justy 1.3 4WD-nek jelenleg egy ára van, amelyet egy használt autókereskedő oldaláról, mint például a www.hasznaltauto.hu-ról lehet megvásárolni. Az ár jelenleg 12 549 337 forint, ami egy nagyon kedvező ár a kompakt autók között. Az ár magában foglalja a fentebb említett jellemzőket, valamint a motorhoz tartozó 5 sebességes manuális váltót is. Az ár jelenleg nagyon kedvező a kompakt autók között, így a Subaru Justy 1.3 4WD megvásárlása nagyon megéri.

Összefoglalva

A Subaru Justy 1.3 4WD egy kompakt autó, amelyet a japán autógyártó óriás, a Subaru Motors gyárt. A Subaru Justy 1.3 4WD különösen népszerű a kisebb városokban, mivel kompakt méretei és könnyű vezethetősége miatt könnyen parkolható és kezelhető. A motorhoz egy 5 sebességes manuális váltó van kapcsolva, amely lehetővé teszi az autó számára, hogy gyorsan gyorsuljon és könnyedén közlekedjen a városi utakon. A Subaru Justy 1.3 4WD-nél továbbá légrugós felfüggesztéssel rendelkezik, amely komfortosabb vezetést biztosít. A Subaru Justy 1.3 4WD-nél elérhető a legmagasabb teljesítmény, a 1250 köbcenti motor a legmagasabb teljesítményt biztosítja a kompakt autók között, a motor teljesítménye 83 lóerő. A motor megbízhatósága és a karosszéria minősége is kiváló. A Subaru Justy 1.3 4WD-nek jelenleg egy ára van, amelyet egy használt autókereskedő oldaláról, mint például a www.hasznaltauto.hu-ról lehet megvásárolni. Az ár jelenleg 12 549 337 forint, ami egy nagyon kedvező ár a kompakt autók között. Az ár magában foglalja a fentebb említett jellemzőket, valamint a motorhoz tartozó 5 sebességes manuális váltót is. Az ár jelenleg nagyon kedvező a kompakt autók között, így a Subaru Justy 1.3 4WD megvásárlása nagyon megéri.

Leave a Reply