2002 Mitsubishi Colt Alapárat Állítása

MITSUBISHI Colt CZT specs & photos 2005, 2006, 2007, 2008 autoevolution
MITSUBISHI Colt CZT specs & photos 2005, 2006, 2007, 2008 autoevolution from www.autoevolution.com

Bevezetés

2002-ben egy új modellt vezetett be a Mitsubishi: a Colt. Ez a közepes méretű, különleges megjelenésű autó gyorsan népszerű lett. A kompakt autó akkoriban sokak számára megfizethetőbbnek tűnt, mint más hasonló méretű autók. Az alapárat, amelyet a Mitsubishi a Colt számára beállított, megváltozott az elmúlt évek során. Ennek a cikknek a célja, hogy ismertesse az alapárat, amelyet a Mitsubishi a Colt számára beállított 2002-ben.

Mitsubishi Colt Alapárat 2002-ben

2002-ben a Mitsubishi Colt alapárai három járműmodellre vonatkozottak, és a bevezetéskor a következő árakat állították be: a 1,3 literes modellért 4.550.000 forintot, a 1,5 literes modellért 5.150.000 forintot és a 1,8 literes modellért 6.250.000 forintot. Az alapár magában foglalta az autó előre gyártott alapfelszerelését, például a rádiót, a légkondicionálót, a biztonsági övkapcsolót és a fűthető szélvédőt. Az alapár magában foglalta a szállítási költségeket is.

Az Alapárban Szereplő Opciók

A Mitsubishi a Colt számára beállított alapárban szereplő opciókat is belefoglalta. Ezek közé tartozott a fényezés, a bőrkárpitozás, az ülésfűtés, a szervokormány, a ködlámpa és a hátsó ablakfűtés. Ezen kívül a vezetőülés és a kormánykerék magasságának állítása, valamint a lengéscsillapítók állíthatósága is a Colt alapárában szerepelt. Ezeket az opciókat külön költségek nélkül vehette igénybe a vásárló.

Az Alapáron Túli Költségek

A Mitsubishi a Colt számára beállított alapáron túli költségek is előírt. Ezek közé tartozott a szervizköltség, a fenntartási költség, a biztosítási költség, a kártyaadó és az üzemanyag-fogyasztás. Ezeket a költségeket a vásárlók a vételárral együtt fizették, hogy teljesen ki tudják használni a Colt előnyeit. A Mitsubishi emellett három év garanciát is biztosított a Colt autókra.

Bónusz Kedvezmények

Azok a vásárlók, akik 2002-ben vásároltak egy Coltot, bónusz kedvezményeket is kaptak. A Mitsubishi bizonyos esetekben a Colt alapárát csökkentette, és bizonyos gyűjtőknek vagy vásárlóknak ajándékutalványokat is adott. Ezeket a kedvezményeket a Mitsubishi hirdetései és reklámok keresztül ismertette, hogy növelje a Colt eladásait.

A Colt 2002-es Alapárainak Összehasonlítása

A Mitsubishi a Colt számára beállított alapárának megváltozását az elmúlt évek során a többi hasonló járművel való összehasonlítással indokolta. Azt tapasztalták, hogy a Colt alapára kisebb, mint más hasonló méretű autók alapára, így a vásárlók számára megfizethetőbb. Ezen kívül a Mitsubishi jelentősen csökkentette a Colt alapárát a következő években, hogy növelje az autó eladásait.

A Colt 2002-es Alapárainak Jelenlegi Helyzete

A Mitsubishi a Colt számára beállított alapárát az elmúlt években jelentősen csökkentette, így a mai napig a Colt sokak számára megfizethető autó. A Colt jelenlegi alapárai három járműmodellre vonatkoznak, és a következő árakat állították be: a 1,3 literes modellért 6.000.000 forintot, a 1,5 literes modellért 6.750.000 forintot és a 1,8 literes modellért 8.000.000 forintot. Az alapár magában foglalja az autó előre gyártott alapfelszerelését, valamint a szállítási költségeket.

Következtetés

A Mitsubishi a Colt számára beállított alapárat 2002-ben három járműmodellre vonatkozóan állította be. Az alapár magában foglalta a jármű előre gyártott alapfelszerelését és a szállítási költségeket is. Az alapáron túli költségek és bónusz kedvezmények is szerepeltek az alapárban. Az elmúlt évek során a Mitsubishi jelentősen csökkentette a Colt alapárát, hogy növelje a Colt eladásait. A Colt 2002-es alapárainak jelenlegi helyzete szerint a Colt sokak számára megfizethető autó.

Leave a Reply