Az 1998-As Mitsubishi Carisma Lendkerék:

Купить автомобиль Mitsubishi Carisma 1998 (зеленый) с пробегом, продажа
Купить автомобиль Mitsubishi Carisma 1998 (зеленый) с пробегом, продажа from avtobazar.infocar.ua

Az 1998-as Mitsubishi Carisma lendkerék az egyik legjobb és leghatékonyabb kompakt autó, amelyet a Mitsubishi valaha is gyártott. Az autó egy kényelmes és erős motorral rendelkezik, amely biztosítja a komfortos utazást. A karosszéria és a belső tér kiváló minőségű és kifinomult. Az autó rendelkezik egy kényelmes kormányművel és egy erős fékrendszerrel, amely biztosítja a biztonságos vezetést. A karosszéria kiemelkedő szilárdságáról és fényes, kifinomult megjelenéséről ismert.

Erőforrások:

Az 1998-as Mitsubishi Carisma lendkerék egy 1,8 literes benzines motorral rendelkezik, amely maximális teljesítményt biztosít. A motor képes 124 lóerő leadására, amely kifinomult és kényelmes vezetést biztosít. A motor működését egy 5 sebességes manuális váltó segíti. Az autó kombinált benzin és gáz üzemmódban is működik, ami jelentős megtakarítást eredményez a költségek terén.

Kényelem és kényelem:

Az 1998-as Mitsubishi Carisma lendkerék kényelmes utazásra készült. Az autóban kényelmes, széles ülések és környezetbarát anyagok vannak. Az ülések kényelmesek és kényelmesek, és nagyobb szabadságot biztosítanak a vezetőnek és a utasoknak. Az autóban egy kényelmes és könnyen használható klímaberendezés is található, amely biztosítja a megfelelő hőmérsékletet az autóban.

Biztonsági és védelmi funkciók:

Az 1998-as Mitsubishi Carisma lendkerék rendelkezik néhány biztonsági és védelmi funkcióval, amelyek biztosítják a biztonságos vezetést. Az autóban található egy erős légzsákrendszer, amely biztosítja a vezető és az utasok biztonságát. Az autóban továbbá egy erős fékrendszer is található, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes vezetést. Az autó továbbá két légzsákot is tartalmaz az utasok biztonságának biztosításához.

Műszaki jellemzők:

Az 1998-as Mitsubishi Carisma lendkerék egy 1,8 literes benzines motorral és egy 5 sebességes manuális váltóval rendelkezik. Az autó teljesítménye 124 lóerő, és maximális nyomatéka 181 Nm. Az autó méretei 4,3 méter hosszú, 1,7 méter széles és 1,4 méter magas. Az autó tömege eléri a 1390 kg-ot. Az autó kombinált benzin és gáz üzemmódban is működik, ami jelentős megtakarítást eredményez a költségek terén.

Rendi és karbantartás:

Az 1998-as Mitsubishi Carisma lendkerék rendszeres karbantartást igényel. A rendszeres karbantartás elengedhetetlen az autó megfelelő működéséhez és biztonságos vezetéséhez. A szokásos karbantartási eljárások közé tartozik a motorolaj és a szűrők cseréje, a fékrendszer kontrollja, a felfüggesztés és a gumiabroncsok ellenőrzése. Az autó rendszeres karbantartása segít megőrizni az autó optimális teljesítményét és biztonságos vezetést biztosít.

Összefoglalás:

Az 1998-as Mitsubishi Carisma lendkerék egy kényelmes és hatékony kompakt autó, amelyet a Mitsubishi gyártott. Az autó egy erős és kényelmes motorral rendelkezik, amely biztosítja a komfortos és biztonságos vezetést. Az autó kiemelkedő szilárdságáról és kifinomult megjelenéséről ismert. Az autórendelkezik egy erős fékrendszerrel, egy kényelmes klímaberendezéssel és biztonsági és védelmi funkciókkal. Az autó rendszeres karbantartást igényel a megfelelő működés és a biztonságos vezetés biztosításához.

Leave a Reply